Voor zorg en onderwijs

Advies en ondersteuning

Ondersteuning vanuit een duidelijke hulpvraag, netwerk uitbreiden, adviezen. Analyseren en handelen. Plan van aanpak. Handvatten krijgen om zelf op te pakken.

Een sparringsessie is een eenmalig adviesgesprek voor werkgevers die binnen hun bedrijf te maken krijgen met buitensluitingsgedrag of signalen herkennen die neigen naar buitensluiting. Een sparringsessie kan worden ingezet als preventie middel en is een laagdrempelige manier van hulpverlening. Door vroegtijdig aan de bel te trekken kan er gekeken worden naar welke vraag er is en kan er een oplossing gevonden worden die escalatie voorkomt.

 

 

Workshop professionals:

Eenmalige workshop van 3 uur gericht op professionals.

We bieden een workshop aangericht op buitensluiting gericht op gezinsomstandigheden.

-Hoe blijf je in contact met ouders

-Hoe ga je om met problematiek binnen gezinnen tijdens werk

-Vroeg signalering van buitensluitingsgedrag

 

Lezing op aanvraag:

Omdat onze kennis binnen ons vakgebied erg breed is en wij veel ervaring hebben met lezingen over de onderwerpen: buitensluiting, pesten, ingrijpende levensgebeurtenissen en ouderschapsvisie bieden wij de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lezing te geven over één of meerdere van de bovenstaande onderwerpen of andere overige relevante thematieken passend binnen de hulpvraag vanuit uw deskundigheidsgebied.