Over ons

Missie en Visie

Bij Essentieplein geloven we dat de antwoorden op persoonlijke vraagstukken en de oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen liggen in het erkennen van ieders persoonlijke beleving, kwaliteiten en ambities. Door samen bewust te worden, ontstaat een diepere laag van luisteren naar anderen en naar jezelf. Deze diepgang biedt inzicht in wat je wel en niet kunt bieden en waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Onze kernwaarden vormen de bouwstenen van onze missie:

  • Authenticiteit: We moedigen iedereen aan om zichzelf te zijn, zonder maskers of beperkingen. Op Essentieplein omarmen we jouw unieke verhaal en talenten.
  • Samenwerking: Samen bereiken we meer. Essentieplein is een netwerk van mensen, groepen en experts die elkaar versterken. We delen kennis, inspiratie en ondersteuning.
  • Groei en Ontwikkeling: We geloven in levenslang leren en groeien. Bij Essentieplein bieden we mogelijkheden voor continue ontwikkeling, zodat jij je potentieel kunt blijven benutten.
  • Waardering en Erkenning: Iedereen verdient erkenning voor zijn of haar inspanningen. Op Essentieplein staan we stil bij successen, groot en klein.
  • Toekomstgericht Denken: We richten onze blik op de toekomst, waarbij we streven naar duurzame oplossingen en groei voor individuen en de gemeenschap.

Essentieplein helpt je bij het vinden van antwoorden op de vragen “Wie ben ik?” en “Wat is mijn toekomstdroom?”. Door deze vragen te stellen, vergroten we jouw veerkracht. Met ons ruime netwerk bieden we een solide basis om persoonlijke kernvaardigheden optimaal te ontwikkelen. Het belangrijkste voor ons is dat je je gezien en gehoord voelt. We streven ernaar om jouw geluk te bevorderen.

Ontdek jouw potentieel bij Essentieplein