Over ons

Over Essentieplein

Ontwikkeling en groei van jouw passie en talent

Bij Essentieplein geloven we dat de antwoorden op persoonlijke vraagstukken en de oplossingen voor gezamenlijke verschillen liggen in het erkennen van ieders persoonlijke beleving, kwaliteiten en ambities.
Om, om te kunnen gaan met ingrijpende levensgebeurtenissen en buitensluiting bieden we ondersteuning aan en zetten we talentontwikkeling en netwerken in voor een op maat gemaakte oplossing.

Omdat wij werken met verschillende doelgroepen, hebben we uiteenlopende manieren waarop we jouw hulpvraag kunnen voorzien van een passende oplossing.

“ Ontdek hoe je jouw passie en talent kunt blijven ontwikkelen en laten groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de helende pleister is die je nodig hebt. “

Talent en passie staan centraal

Bij Essentieplein geloven we dat iedereen unieke talenten en passies heeft. Of je nu gepassioneerd bent over kunst, technologie, sport of iets anders, wij zijn er om je te helpen groeien.

Onze filosofie is gebaseerd op het begrip dat gedrag altijd een reactie is op onderliggende oorzaken. Daarom pakken we problemen niet alleen aan op het niveau van gedrag, maar gaan we dieper. We willen de echte oorzaak begrijpen en van daaruit handelen. Dit voorkomt dat we vast blijven zitten in een eindeloze cyclus van actie en reactie.

Bij Essentieplein staat jouw groei centraal. We werken vanuit de oorzaak, wat betekent dat we aan oplossingen werken en minder tijd besteden aan zorgen en vragen. Zo houd je meer tijd over om te genieten van de dingen die je ambieert.