Ons aanbod

Ontdek Jouw Essentie met de Essentiecirkel

Leer meer over jouw ware zelf en ervaar waardering in wat jou blij maakt. Voel je spanningen of vastzitten? Wil je echt leven in plaats van overleven? Ontdek jouw echte “Dit ben Ik”.

Welke vragen heb jij? Waarin wil jij gewaardeerd worden? Wat is jouw kracht?

Leer meer over jouw ware zelf en ervaar waardering in wat jou blij maakt. Voel je spanningen of vastzitten? Wil je echt leven in plaats van overleven? Ontdek jouw echte “Dit ben Ik”.

De Essentiecirkel

De Essentiecirkel biedt een geordend overzicht van jouw kwaliteiten, hulpvragen en interesses. Door beweging in de cirkel krijg je nieuwe inzichten en ontdek je verborgen talenten. Het helpt je om sterker te worden in jouw krachtbronnen en beter te communiceren wat je nodig hebt.

Jouw Ambities en Dromen

De Essentiecirkel brengt al jouw rollen, bezigheden en liefhebberijen samen. Het geeft inzicht in jouw dromen en ambities en helpt je te zien waarin je gezien en herkend wilt worden. Door de cirkel te bewegen, krijg je nieuwe perspectieven en kun je jouw verhaal blijven aanpassen met nieuwe inzichten.

Bij veranderingen helpt de Essentiecirkel je om overzicht te krijgen en te begrijpen hoe je jouw kwaliteiten kunt toepassen in elke rol. Het biedt ruimte om te bewegen in jezelf en geeft anderen inzicht in jouw groeimogelijkheden.

Wil je meer weten? Ontdek de mogelijkheden of bekijk onze Coaching sessies .

Workshop

Essentiepocket voor kinderen

In deze 3-delige workshop van 1,5 uur krijgt uw kind op spelenderwijs uitleg over hoe hij/zij de Essentiepocket eigen kan maken.

Individuele coaching: Hoe kan ik verder? Ik en mijn toekomst.

In dit traject van zo’n 4-6 gesprekken gaan we invulling geven aan jou mogelijkheden zodat jij weet wie/ wat jij nodig heb om verder te kunnen

Groepssessie jong volwassen: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik nu en wie ben ik straks?” (16-19 jr)

Deze groepssessie is gericht op jong volwassenen van 16-19 jaar en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik nu en wie ben ik straks?”

CoachingWorkshop

Groepssessie jong volwassen: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik nu en wie ben ik straks?” (19-23 jr)

Deze groepssessie is gericht op jong volwassenen van 19-23 jaar en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik nu en wie ben ik straks?”

Coaching

Kindercoaching Sessies  "Kind in Beeld"

Onze kindercoaching sessies "Kind in Beeld" zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze sessies richten zich op het beantwoorden van de essentiële vraag: “Wie ben ik en wat wil/kan ik nog meer?” en “Wat helpt mij om mijn liefhebberij te doen?” Wanneer het kind zelf nog niet coachbaar is, gaat het via de ouders.

Workshop

Buitensluiting en professionals

Deze eenmalige 3 uur durende workshop is speciaal ontworpen voor professionals.