Ons aanbod

Coaching sessies van Essentieplein

Coaching sessies

Binnen onze methodiek werken wij met de Essentie Cirkel. Deze unieke cirkel vat alle externe en interne invloeden samen als antwoord op de vraag “Wie ben ik?” Door ingrijpende levensgebeurtenissen of belemmerende patronen vanuit het verleden kan deze vraag zich opnieuw aanbieden in het leven. Wij bieden graag een luisterend oor en een helpende hand om u weer in uw kracht te zetten.

Individuele coaching: Hoe kan ik verder? Ik en mijn toekomst.

In dit traject van zo’n 4-6 gesprekken gaan we invulling geven aan jou mogelijkheden zodat jij weet wie/ wat jij nodig heb om verder te kunnen

Coaching

Kindercoaching Sessies  "Kind in Beeld"

Onze kindercoaching sessies "Kind in Beeld" zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze sessies richten zich op het beantwoorden van de essentiële vraag: “Wie ben ik en wat wil/kan ik nog meer?” en “Wat helpt mij om mijn liefhebberij te doen?” Wanneer het kind zelf nog niet coachbaar is, gaat het via de ouders.

Coaching

Groepssessie: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik?”

Deze groepssessie is populair bij adolescenten en volwassen en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik en wat wil/ kan ik nog meer?”

Groepssessie jong volwassen: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik nu en wie ben ik straks?” (16-19 jr)

Deze groepssessie is gericht op jong volwassenen van 16-19 jaar en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik nu en wie ben ik straks?”

CoachingWorkshop

Groepssessie jong volwassen: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik nu en wie ben ik straks?” (19-23 jr)

Deze groepssessie is gericht op jong volwassenen van 19-23 jaar en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik nu en wie ben ik straks?”