Website krijgt een nieuwe lay-out

Na de veranderingen en aanpassingen wie in 2020 doorgevoerd zijn is er ook gekozen voor een frisse lay-out van de website.

We willen hiermee een vriendelijker en duidelijker overzicht geven zodat u nog sneller de informatie kan vinden wie bij uw situatie past. Het kan zijn dat sommige pagina`s nog niet werken of u sommige pagina`s (tijdelijk) niet kan vinden. Neem gerust contact op via het contactformulier zodat we u deze informatie wel kunnen geven. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles zo spoedig mogelijk weer actief te hebben staan binnen de nieuwe lay-out.

Medio september 2020 starten de eerste basistrainingen signalen wat doe je ermee voor zorgprofessionals, mediators en teamleiders. De pilot werken met de digitale ouder app en verdieping ouder plan voor mediators gaan van start. Aanmelden en informatie kan neem hiervoor contact op met Mark Helmink 06-44895078

Trainingen nu live als digitaal te volgen

Basistraining ‘Signalen wat doe je ermee’.  en training ‘Pesten vanuit de oersprong’

voor zorgprofessionals, mediators en teamleiders starten eind 2020 zowel ‘live’ als digitaal te volgen

In september  zal ook de pilot werken met de digitale ouder app en verdieping ouder plan voor mediators starten.

Aanmelden en informatie kan neem hiervoor contact op met Mark Helmink 06-44895078

Na alle aanpassingen en gebeurtenissen in 2020 gaan we starten met zowel de trainingen als pilot. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen om de balans te vinden tussen aanwezig op locatie als via video meeting toe te passen. Een keuze waarmee invulling gegeven wordt aan het blijven kunnen volgen en aanbieden van dienstverlening en trainingen ook al wordt je getroffen door de maatregelen vanuit het coronavirus of andere onvoorziene omstandigheden zoals weer en verkeersproblemen, waardoor je de training op locatie anders niet kan volgen. Ook wij begrijpen dat het een andere vorm van aanwezigheid en samen volgen van trainingen zal zijn, dat het in begin even wennen zal zijn beseffen ook wij. Maar dit weegt niet op tegen de zekerheid voor iedereen dat een training door gaat en niet op het laatste moment hoef worden afgezegd om op een later moment weer ingepland te worden. dat geeft vaak meer onrust en is ook haast niet mogelijk voor ieders agenda. Dit is ook mogelijk omdat we de trainingen en opdrachten hebben aangepast aan deze combinatie waardoor er ook mooie leermomenten bij zullen komen. Wij nodigen iedereen dan ook uit om deel te nemen aan de trainingen om vanuit een andere kijk diepgang te krijgen op de meest voorkomende problemen zoals pesten en omgaan met grote veranderingen en vraagstukken zoals ouderschap en voorkomen van burn-out of opnieuw moeten beginnen na een levens veranderende gebeurtenis

Aanpassingen vanuit de maatregelen vanCovid-19 (coronavirus)

laatst aangepast op: 10 november 2020

Al onze dienstverlening gaat gewoon door en zijn normaal bereikbaar

– De dienstverlening en trainingen zullen veelal via digitale meeting gedaan worden wanneer het niet anders kan op locatie met 1,5 meter afstand
– De trainingen worden aangepast zodat ze ook digitaal kunnen worden gevolgd
– De aanpassingen die doorgevoerd worden zullen een aanvulling zijn op het “normale” dienstverlening,
– Er kunnen aanpassingen komen vanwege veranderingen vanuit de landelijke richtlijnen. We zullen deze zorgvuldig meenemen in de dienstverlening en via hier u op de hoogte houden.

–  We hanteren de algemene regels vanuit het RIVM.

Dit betekend houdt anderhalve meter, was handen, bij aankomst worden de checkvragen gesteld, bij klachten blijf thuis en overleg de mogelijkheden. wordt er extra schoongemaakt.

Omdat bijna alle dienstverlening en trainingen zowel op locatie als videomeetings te volgen zijn. Dien je bij het komen naar locatie voor training of dienstverlening van te voren contact op te nemen voor overleg wanneer er klachten zijn of je recent in contact bent geweest met iemand wie klachten heeft en wacht op uitslag van de corona-test. Dit omdat we ook werkzaam zijn in de woonbegeleiding en in direct staan met mensen binnen de risicogroepen van covid-19 virus. Bij trainingen volgen op locatie wordt de aanwezigheidslijst bijgehouden door de trainer. deze dient ook voor administratiehandelingen of het verschil terug te boeken wanneer je onverhoopt de training toch via videomeeting volgt.

Nieuw Digitale Ouder App

Contact

Tarief

Publicaties

Agenda