Verwachtingen Dromen en Beeldvorming zijn mede bepalend hoe er
omgegaan wordt met een handicap beperking of ziektebeeld.

Of het nu gaat om jezelf of om een ander, ondersteuning vanuit de kern kwaliteiten laat iedereen zijn weg vinden.

Binnen het Essentieplein staat de persoon centraal, gerespecteerd, gezien en naar geluisterd. De persoonlijke wensen en dromen worden gehoord de handicap of diagnostiek vraagt om een unieke aanvulling. Het vinden van de best passende aanvulling om de persoon zijn droom en wensen uit te kunnen laten komen is een belangrijk onderdeel in het ondersteuningstraject. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden de kansen worden vergroot je gaat ervaren dat je een normaal leven leidt.
Stel je vraag

Verder na een ingrijpende gebeurtenis en/of blijvend letsel
Een (schokkende ingrijpende) gebeurtenis of een blijvend letsel (bijv. NAH missen van een ledemaat of verlies van een zintuig) brengt je uit evenwicht je verwachtingen zelfs je balans is uit evenwicht. Maar ook dat van je omgeving die gaan verder jij bent bezig met overwinnen. er onstaat vaak 2 andere werelden met vragen en verwachtingen.

Iedereen heeft en houdt zijn succesformule soms is het vinden van de best passende aanvulling moeilijk omdat je de ervaring eerst wil overwinnen om los te kunnen laten. Binnen het Essentieplein kom je uit de “overlevingsmodus” door terug te gaan naar je essentie. Vanuit je essentie jouw succesformule hervinden kom je weer naar de top. Laat je los door aan je droom te mogen werken en de gebeurtenis te overwinnen. 
Stel je vraag

Gedrag is als een stem, het vertelt iets 
Soms een zin soms een verhaal. Voor de spreker is het belangrijk dat we er naar luisteren het (proberen te) begrijpen om te helpen daar waar de vraag is.

Als je er midden in zit lukt het soms niet meer om te zien wat er mis is. Een nieuw gezicht een open vizier een ander gehoor kom je tot een nieuwe flow die mogelijkheden geven om anders te bewegen. 
Stel je vraag