Naast zorg voor de mensen hun verhaal en hun gevoel van waardigheid is duurzaamheid voor het Essentieplein belangrijk.
Op deze pagina leggen we het u graag uit, hoe dat binnen het Essentieplein werkt.

De veilige basis thuis met zorg voor een optimaal welbevinden van mensen met name die van kinderen en hun ouders.
Duurzaamheid start bij het welbevinden vanuit gewaardeerd worden vanuit wie je bent en wat je kan.

Heldere, transparante en onafhankelijke service met bescherming voor persoon en zijn privacy om de veiligheid te kunnen waarborgen. Draagt bij aan een duurzame en doeltreffende dienstverlening waarbij iedereen zich gehoord voelt dit komt ook terug in onze tarieven en nazorgmogelijkheden en dienstverlening.

Doordat we vaak al preventief kunnen werken worden ook nog eens kosten bespaard vaak resulteert het in groei voor iedereen. maar altijd wordt er gewerkt aan een voor iedereen gezamenlijke langdurige en dragelijke oplossing. Kosten, baten en kwaliteit in optimaal balans.

We kiezen zoveel mogelijk voor de digitale mogelijkheden zolang de kwaliteit en kwantiteit van ondersteuning het toelaat. De digitale toepassen die we gebruiken zijn onder andere digitale facturatie en ondertekening, het Digitale ouder app, Mediation Assistant, en digitale trainingsmodules en bevestigingen van aanmelding via mail.

Elektrische vervoersoplossingen. waaronder een elektrische aangedreven auto wie bij voorkeur door groene-energie wordt opgeladen.

Maken we gebruik van stroom dat opgewekt is vanuit wind en zonne-energie.

Is er oog voor deskundigheid vanuit praktijkkennis. bieden we studenten en werknemers een prettige werk, leer en ontwikkelingsruimte met doorgroeimogelijkheden die passen bij de interesses en kwaliteiten