Kosten

V.O.P

Het Opstellen

Bemiddeling bij Scheiding

Naar inlogpagina

Ouders de mogelijkheid geven om hun ouderschap inzichtelijk te houden binnen een omgeving wie ook nog eens overal bij de hand is. Eenvoudig in gebruik en zelfs bijdraagt aan het welzijn van de kinderen met rust geven aan delen.

Geef elk kind niet alleen het beste mee, maar ook zijn eigen digitale omgeving om altijd te kunnen laten zien ‘Dit Ben Ik’,
dit zijn mijn herinneringen. Lees welke hulp, zorg, hoogte en dieptepunten mij gevormd hebben tot wie ik ben “lees mijn verhaal” en kijk wat heb ik nodig. Het bespaard veel tijd en versneld de hulpverlening zijn/haar hele leven lang.

Dat is digitaal Ouder App – een digitale omgeving dat ook op je mobiel overal bij je is.

De digitale Ouder App is een veilige beschermde omgeving dat communiceren en bewaren van informatie eenvoudig maakt. Direct en overal toegankelijke is. Met dezelfde opbouw en indeling kent waar professionals ook mee werken waardoor ondersteuning sneller en passender kan plaatsvinden. 

Met digitale Ouder App heb je 

  • Alle gegevens van je kind bij elkaar
  • Deel je informatie aan elkaar
  • Zowel via app als web veilig toegankelijk is
  • Belangrijke datums en afspraken van je kind op een plek
  • Inzicht in de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen
  • Belangrijke momenten van je kind bij elkaar
  • Direct toegang tot vrijblijvende ondersteuning en advies
  • Gratis een jaarlijkse evaluatie ouder zijn
  • Problemen worden onderling direct bespreekbaar

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via het contact formulier of bel met Mark Helmink 06 44895078 

De digitale Ouder App is een dienst van het Essentieplein. De digitaleomgeving en de app worden beheerd door Mextra en voldoet aan alle voorwaardes en officiële richtlijnen is NEN7510 en ISO27001 certificering

Alle gegevens per kind komen overzichtelijk bij elkaar te staan. In enkele klikken alle gegevens en afspraken per kind maar ook de gezamenlijke afspraken bij elkaar binnen een omgeving.  Er is mogelijkheid om per kind de zorg professionals of scholen toegang te verlenen tot de digitale omgeving om hun verhaal toe te voegen. Je hoeft nooit meer te zoek naar de gegevens. Het voorkom je dat je iets niet doorgegeven hebt, bestanden en rapportages komen direct op de juiste plaats en direct inzichtelijk. Een volwaardige omgeving die voldoet aan de AVG en zo is opgebouwd dat iedereen er mee kan werken. Ouders krijgen de mogelijkheid om hun kinderen deels toegang te verlenen tot hun digitale omgeving. Het is voor ouders mogelijk om aan te geven wat wel zichtbaar is voor de kinderen of  zorg professionals en scholen.