CoachingWorkshop

Groepssessie jong volwassen: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik nu en wie ben ik straks?” (16-19 jr)

Deze groepssessie is gericht op jong volwassenen van 16-19 jaar en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik nu en wie ben ik straks?”

Ben je tussen de 16 en 19 jaar en voel je de druk van de maatschappij? Onze groepssessie is speciaal ontworpen om jou te helpen ontdekken wie je nu bent en wie je in de toekomst wilt zijn.

Waarom Deze Groepssessie?

In de huidige samenleving ervaren veel jongeren hoge prestatiedruk. Deze sessie richt zich op het voorkomen van negatieve invloeden zoals burn-out, depressie en faalangst. We bieden een veilige omgeving waar je samen met leeftijdsgenoten kunt reflecteren en groeien.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Interactieve Sessies: Vier delen van 90 minuten waarin we samen de Essentie Cirkel invullen en reflecteren op elkaars inzichten.
  • Persoonlijke Aandacht: Ruimte voor individuele vragen en begeleiding.
  • Belangrijke Thema’s: Studiekeuze, sociale contacten, financiën, werk, gezondheid, huisvesting, zelfbeeld, relaties, verantwoordelijkheid en toekomstplannen.

Jouw Voordelen

  • Ontdek Je Potentie: Leer omgaan met prestatiedruk en ontdek je eigen mogelijkheden.
  • Verbinding met Anderen: Werk samen met andere deelnemers en til elkaar naar een hoger niveau.
  • Dromen en Doelen: Denk na over je dromen en krijg praktische handvatten om deze te verwezenlijken.

Doe mee en ontdek hoe je niet alleen jezelf, maar ook anderen kunt inspireren en ondersteunen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin jij je potentieel volledig kunt benutten.

Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een betere toekomst!