Coaching

Groepssessie: “Samen ontdekken wij: Wie ben ik?”

Deze groepssessie is populair bij adolescenten en volwassen en richt zich op het samen tot een antwoord komen op de vraag: “Wie ben ik en wat wil/ kan ik nog meer?”

Ben je op zoek naar antwoorden op de vraag “Wie ben ik en wat wil/kan ik nog meer?” Onze populaire groepssessie is speciaal ontworpen voor adolescenten en volwassenen die deze vraag willen verkennen en beantwoorden.

Waarom Deze Groepssessie?

Veel mensen ervaren het vraagstuk “Wie ben ik?” als een terugkerend thema in hun leven. Zonder een duidelijk antwoord kan dit een belemmering vormen. Onze sessie biedt een veilige en ondersteunende omgeving om deze vraag te onderzoeken en te beantwoorden.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Interactieve Sessies: Drie delen van 90 minuten waarin we samen de Essentiecirkel invullen en reflecteren op elkaars inzichten.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Ontdek je kwaliteiten, talenten en ambities terwijl je in verbinding staat met andere deelnemers.
  • Samen Groeien: Door samen te werken, til je niet alleen jezelf maar ook elkaar naar een hoger niveau.

Jouw Voordelen

  • Zelfontdekking: Kom tot de kern van wie je bent en wat je wilt.
  • Verbinding met Anderen: Werk samen met andere deelnemers en ondersteun elkaar in het groeiproces.
  • Praktische Inzichten: Krijg handvatten om je kwaliteiten en ambities te versterken en te benutten.

Doe mee en ontdek hoe je niet alleen jezelf, maar ook anderen kunt inspireren en ondersteunen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin jij je potentieel volledig kunt benutten.

Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een betere toekomst!