Coaching

Kindercoaching Sessies  "Kind in Beeld"

Onze kindercoaching sessies "Kind in Beeld" zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze sessies richten zich op het beantwoorden van de essentiële vraag: “Wie ben ik en wat wil/kan ik nog meer?” en “Wat helpt mij om mijn liefhebberij te doen?” Wanneer het kind zelf nog niet coachbaar is, gaat het via de ouders.

Onze kindercoaching sessies “Kind in Beeld” zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze sessies richten zich op het beantwoorden van de essentiële vraag: “Wie ben ik en wat wil/kan ik nog meer?”

Tijdens een traject van ongeveer 4-6 gesprekken werken we samen aan de Essentiecirkel. We onderzoeken waar de kwaliteiten en talenten van uw kind liggen en gaan op zoek naar de kern. Samen vinden we de sleutel tot de kluis waar de antwoorden op hun vragen verborgen liggen.

Waarom Kiezen voor Onze Kindercoaching Sessies?

  • Persoonlijke Ontwikkeling: Ontdek de ware zelf en het potentieel van uw kind.
  • Gericht op Resultaten: Praktische en effectieve methoden om doelen te bereiken.
  • Ervaren Coaches: Professionele begeleiding door ervaren kindercoaches.
  • Ontdekken van Helpende Factoren: Welke hulpbronnen heeft uw kind nodig en hoe kunnen anderen helpen om verder te gaan?
  • Wanneer kinderen jonger dan 7 jaar zijn of niet coachbaar, vinden de sessies plaats met ouders, gebaseerd op hun kennis en inzichten over hun kind.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een sessie te boeken!