Workshop

Essentiepocket voor kinderen

In deze 3-delige workshop van 1,5 uur krijgt uw kind op spelenderwijs uitleg over hoe hij/zij de Essentiepocket eigen kan maken.

Eerstvolgende datum:

Naast de Essentiepocket workshop voor ouders, hebben we ook een workshop die gemaakt is voor kinderen. In deze 3-delige workshop van 1,5 uur krijgt uw kind op spelenderwijs uitleg over hoe hij/zij de Essentiepocket eigen kan maken.

Workshop Essentiepocket voor Kinderen: Ontdek hoe kinderen spelenderwijs de Essentiepocket kunnen gebruiken tijdens onze 3-delige workshop van 1,5 uur. We verdelen de kinderen in twee groepen: 9 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar. In deze workshop worden alle trip & tricks gegeven over het invullen van het boekje en wordt de achterliggende theorie van de Essentiepocket op spelenderwijs behandeld. Op een laagdrempelige manier maakt uw kind kennis met zelfverwerkeling en zelfkennis. Omdat de Essentiepocket zeer geschikt is voor kinderen met gescheiden ouders, is er ook ruimte om onderling ervaringen te delen. Het invullen van het boekje kan als kind van gescheiden ouders best spannend zijn en deze workshop biedt een veilige plek om hierover te praten.

Zelfverwerkeling en Zelfkennis Workshop: De workshops zijn ingericht naar de behoeftes van de groep, uiteraard zijn er in de verschillende leeftijdscategorieën andere behoeftes en is elke groep anders. Wij zullen luisteren naar de groep haar vragen en behoeftes en spelen hierop in. Het zijn interactieve sessies en er is ruimte voor inbreng uit de groep. In de eerste sessie krijgt uw kind uitleg over het invullen van het boekje en in de tweede en derde sessie zal er worden gereflecteerd op hoe dat is gegaan. . Dit is een veilige plek voor kinderen om te praten over hun thuissituatie met leeftijdsgenoten en een coach.

 

Essentiepocket Workshop voor Kinderen: is een veilige plek voor kinderen om zichzelf te leren kennen door middel van het boekje om te praten met leeftijdsgenoten met een coach over de thuissituatie en vooral te mogen ontdekken welke mogelijkheden er zijn op eigen interesses.

Aanmelden en vragen kan via het contactformulier of gebruik dit … aanmeldformulier….
workshops starten eind september/begin oktober 2024. Per aanmelding is één essencepocket inbegrepen.

 

*Voor minderjarige kinderen is toestemming nodig van ouders/verzorgers.